SSU ZSEM

O NAMA

O NAMA

DOBRODOŠLI U NAŠU UDRUGU

Sportska studentska udruga Zagrebačke škole ekonomije i managementa zadužena je za sve sportske aktivnosti unutar i van fakulteta.

Sportska studentska udruga Zagrebačke škole ekonomije i managementa (SSU ZŠEM) je osnovana 2007. godine s ciljem organiziranja, promicanja, razvitka i unapređenja cjelokupne sportske aktivnosti svih studenata, nastavnika, profesora i djelatnika s namjerom prezentiranja ugleda Zagrebačke škole ekonomije i managementa na domaćoj i međunarodnoj razini. Sportska studentska udruga ZŠEM-a se bavi organiziranjem i provođenjem redovitih treninga, podukom i treningom studenata, nastavnika i djelatnika u rekreativne i/ili natjecateljske svrhe, upravljanjem sportskim objektima kojih je Udruga vlasnik ili korisnik, te promicanjem obrazovanja u području sporta u ustanovama visokog školstva.

U sklopu udruge u ekipnim sportovima trenutno djeluju muška futsal ekipa, muška košarkaška ekipa te ženska odbojkaška ekipa. Osim ekipnih sportova u sklopu udruge djeluje i niz sportaša u pojedinačnim sportova kao što su: tenis, stolni tenis, plivanje, atletika, squash, džudo, E-sports i drugi. Kroz povijest su naši sportaši osvojili niz medalja kako na sveučilišnim i državnim, tako i na međunarodnim prvenstvima.

Predsjednik Sportske studentske udruge ZŠEM-a je dr. sc. Zlatko Mateša, zamjenik predsjednika je Marin Gabela, a tajnik je Juraj Pajalić. Uz to što se sastaju na treninzima koji se održavaju jednom do dva puta tjedno, ovisno o sportovima, svi članovi udruge se sastaju jednom godišnje na skupštini Sportske studentske udruge ZŠEM-a. Svi zainteresirani studenti se mogu uključiti u rad udruge i prijaviti za sudjelovanje u svim sportovima na početku svake akademske godine.

kujti_ morina

NAŠI TRENERI

KUJTIM MORINA

  • Bivši hrvatski futsal reprezentativac
  • Dugogodišnji kapetan Nacionala
  • Trener Nacionala
  • Trenutno trener FK Dobovec iz Slovenije